Appartementen verhuur door particuliere eigenaren

De 'Appartementen Amelander Kaap' worden in opdracht van particuliere eigenaren verhuurd door 'Ameland Verhuurt'; een lokaal verhuur bedrijf gevestigd op het eiland Ameland.

Ameland Verhuurt

In opdracht van eigenaren verhuren wij verschillende recreatie accommodaties en richten ons daarbij op de Waddeneilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Wij bieden een totaal pakket voor de optimale verhuur van recreatie accommodaties op basis van ‘no win no fee’. Zodoende betaalt u alleen voor geleverd resultaat en dat vinden wij wel zo eerlijk.

Goed verhuren

U beschikt over één of meerdere vakantieaccommodaties op de Waddeneilanden en wilt goed verhuren? Voor iedere eigenaar van één of meerdere vakantiewoningen zijn verhuur doelstellingen verschillend. Het selecteren van een verhuurorganisatie die bij u past is daarom nog niet zo gemakkelijk als het lijkt. Ameland Verhuurt heeft daarom bewust gekozen voor een flexibele vorm van verhuur dienstverlening. 

Vakantie op een Waddeneiland

Vakantievieren op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog. Voor vele Nederlands nog een bestemming onbekend, dichtbij huis maar een compleet andere wereld! Niet voor niets de leuzen ‘Ameland Waddendiamant’ en ‘ons mooiste stukje buitenland’. De Waddeneilanden hebben ieder hun eigen karakter en unieke natuurschoon. Kom en beleef uw Waddenvakantie en boek uw vakantie via appartementen-amelander-kaap.com.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van de laatste acties: