Appartementen Amelander Kaap

Uw vakantiehuisje of appartement boekt u toch in Hollum op Ameland? Hollum is het grootste dorp van Ameland en telt ongeveer 1250 inwoners. Hollum ligt op het westelijke deel van Ameland en is omringd door prachtige natuurgebieden en weidse stranden.

Appartementen Amelander Kaap te Hollum Ameland

Aan de westkust van het schitterende Waddeneiland Ameland vindt u het 4- sterren hotel resort Amelander Kaap. Het complex heeft een prachtige ligging vlakbij de duinen, strand, zee en aan de rand van het pittoreske en gezellige dorpje Hollum. Vanuit de Amelander Kaap kunt u schitterende wandelingen en fietstochten over het eiland maken.

 Tijdens de 45 minuten durende overtocht komt u al helemaal in de vakantiebestemming. U voelt de wind door uw haren en komt letterlijk en figuurlijk los van het vasteland. Op Ameland liggen een 27 kilometer lang zandstrand, een uitgestrekt duingebied, natuurreservaat “Het Oerd” en diverse pittoreske dorpjes te wachten om ontdekt te worden.

Ameland heeft veel te bieden: wadlopen, parachutespringen, zeilen, surfen, boottochten naar o.a. robbenkolonies, vistochen, etc. Kortom: alle mogelijkheden voor een onvergetelijk verblijf, in elk seizoen.

Ideaal voor gezinnen met kinderen

Het resort is ideaal voor families of gezinnen met kinderen. Tijdens de koudere of regenachtige dagen kunt u met de kinderen naar het overdekte en verwarmde zwembad met apart kindergedeelte. Tevens is er een kinderspeelplaats met Fun Rank aanwezig. Het resort Appartementen d' Amelander Kaap ligt op loopafstand van de duinen en het strand.

Hollum staat  voornamelijk bekend om zijn monumentale rood witte vuurtoren en de lancering van de paardenreddingsboot. Boekt u een vakantie in appartementen Amelander Kaap in Hollum dan zijn er tal van activiteiten die u kunt ondernemen, denkt u eens aan een bezoek aan het Speelbos in Hollum, de mosterdmolen één van de musea of en sportief rondje golven op de 18 holes baan. 


Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van de laatste acties: